Sverige, here I come!

Det kanns dofott att fortsatta med bloggen, for jag ska aka hem. Den 11e september atervander jag till Sverige och Saffle, och jag kan inte forklara hur oerhort skont det kanns!

Ingenting ar pa grund av Malin, Tim och Thomas. Jag hade onekligen inte kunnat komma till en battre familj for de har tagit sa oerhort val hand om mig. Grejen ar att jag saknar hemma sa obeskrivligt mycket. Jag saknar min familj sa mycket att det gor ont, jag saknar Johan annu mer, och kompisarna sjukt mycket.
Egentligen sa ville jag ge alltihopa en arlig chans eftersom jag hatar nederlag och erkanna att jag hade fel i nagonting. Men forra mandagen pratade jag och Malin o hon sa att om jag inte trodde att jag skulle klara ett helt ar sa skulle det vara shysstare for bade dem och mig om jag kastade in handuken redan nu eftersom annars skulle de fa svart att hitta en annan aupair, och jag skulle inte kunna plugga pa universitet.

Sa nar jag kommer hem ska jag plugga pa KAU, bo hos mamma och pappa och hoppas att jag ser tillbaka pa min tripp till England och ler.
Dar far ni svaret, ratt och slatt.

Kommentarer
Postat av: Marie

Man ska ju faktiskt följa sitt hjärta och göra det man tror känns bäst! Så jag välkomnar dig till universitetet :-) Vad är det du ska läsa för något?

2009-08-30 @ 23:46:00
URL: http://livetsomenjonson.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag läser ju också på kau och sen jobbar jag ganska mycket samtidigt! Men lilla dudå? ska du komma hem igen? Ja, då blir väl mamma glad kan jag tänka mig ;D vad har du tänkt att läsa då? KRAM

2009-08-31 @ 18:34:41
URL: http://frostfibbla.blogg.se/
Postat av: Mamma

Jaa, det blir jag!

2009-09-01 @ 09:45:25
Postat av: Blomman

Välkomment till Kau, tyvärr har du ju missat nollningsveckorna. Men du kommer tycka om skolan tror ja:) Sen kan ja säga de att vi som läst ekonomi har iaf inte kommit igång speciellt mycket;) om du vill kan du pendla med mig å Json, åker varje dag med bil:) ha de gött så syns vi!

2009-09-15 @ 22:54:33
Postat av: Malin

Heej!Har du någon annan mail man kan skriva till dig på? Jag är jätteintresserad av att vara au-pair i England i höst så om familjen fortfarande är intresserad kan du väll höra av dig? :) Du fick väll min mail?/ Malin Andersson

2010-12-30 @ 13:52:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0